Image of Ediz Hun

Ediz Hun

Sorry, couldn't find any biography for Ediz Hun. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Nov 20, 1940
Movie/TV Credits:
43
First Appeared:
In the movie Gençlik Rüzgarı 1964-01-01
Latest Project:
Movie Arif V 216 2018-01-05
Known For
Poster of Mavi Eşarp
Poster of My Sweet Angel
Poster of Sonbahar Rüzgarları

Ediz Hun Movies Filmography

Movie
Arif V 216
Himself 2018-01-05
Movie
Aman Karım Duymasın
1976-01-01
Movie
Garip Kuş
1974-11-01
Movie
Karate Girl
Murat Akdogan 1974-02-01
Movie
Aşkımla Oynama
1973-04-02
Movie
Güllü Geliyor Güllü
1973-01-01
Movie
Ağlıyorum
Haldun 1973-01-01
Movie
Yarın Ağlayacağım
1972-01-01
Movie
Ayrılık
Murat 1972-01-01
Movie
Zehra
1972-01-01
Movie
Sezercik Yavrum Benim
1972-02-01
Movie
Gönül Hırsızı
Fuat 1972-01-01
Movie
Gülizar
Suat 1972-01-02
Movie
Çile
Kenan 1972-04-01
Movie
Sezercik Aslan Parçası
Sedat 1972-11-01
Movie
Yumurcağın Tatlı Rüyaları
1971-11-01
Movie
Mavi Eşarp
1971-05-01
Movie
Hayatım Senindir
1971-01-01
Movie
Güllü
1971-01-01
Movie
My Sweet Angel
Murat 1970-01-01
Movie
Kalbimin efendisi
1970-01-01
Movie
Kader Bağlayınca
Gökçe 1970-04-02
Movie
Sonbahar Rüzgarları
1969-11-17
Movie
Uykusuz Geceler
1969-04-01
Movie
Yaralı Kalp
1969-01-01
Movie
Ölmüş Bir Kadının Mektupları
1969-01-01
Movie
Ateşli Çingene
1969-01-01
Movie
Kadın Asla Unutmaz
1968-04-01
Movie
Ana Hakkı Ödenmez
1968-01-01
Movie
Hicran Gecesi
Celal 1968-01-01
Movie
Those Would-Be Girls
Fahri 1967-01-01
Movie
Yarın Çok Geç Olacak
1967-04-16
Movie
Samanyolu
Nejat 1967-01-01
Movie
Yaprak Dökümü
1967-06-01
Movie
Eli Maşalı
Ömer 1966-01-02
Movie
Vahşi Gelin
Metin 1965-11-17
Movie
Sevgili Öğretmenim
Metin 1965-10-18
Movie
Üç Kardeşe Bir Gelin
Ekrem 1965-01-08
Movie
Tehlikeli Adımlar
Metin 1965-01-03
Movie
Elveda Sevgilim
Osman Kadiroğlu 1965-01-03
Movie
Beş Şeker Kız
Ali 1964-12-30
Movie
Affetmeyen Kadın
1964-09-30
Movie
Gençlik Rüzgarı
Mehmet Ali (Memo) 1964-01-01