Image of Feridun Karakaya

Feridun Karakaya

Sorry, couldn't find any biography for Feridun Karakaya. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Movie/TV Credits:
9
First Appeared:
In the movie The Invisible Man in Istanbul 1955-01-01
Latest Project:
Movie Aman Karım Duymasın 1976-01-01
Known For
Poster of Newyorklu Kız
Poster of Vuruldum Bir Kıza
Poster of Beş Şeker Kız

Feridun Karakaya Movies Filmography

Movie
Aman Karım Duymasın
1976-01-01
Movie
Newyorklu Kız
1971-05-11
Movie
Cilali Ibo the Texas Conqueror
Cilali Ibo 1971-01-01
Movie
Beşikteki Miras
1969-01-01
Movie
Vuruldum Bir Kıza
Memiş 1968-01-17
Movie
Serseriler Kralı
1967-12-24
Movie
Sevinç Gözyaşları
Şükrü 1965-12-24
Movie
Beş Şeker Kız
Herkül 1964-12-30
Movie
The Invisible Man in Istanbul
1955-01-01