Image of Fatma Girik

Fatma Girik

Sorry, couldn't find any biography for Fatma Girik. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Dec 12, 1943
Movie/TV Credits:
88
First Appeared:
In the movie Civanmert 1960-01-03
Latest Project:
Movie Gün Ortasında Karanlık 1990-03-01
Known For
Poster of Nefret
Poster of Agri dagi efsanesi
Poster of Sevenler Ölmez
Poster of Nilgün

Fatma Girik Movies Filmography

Movie
Gün Ortasında Karanlık
Doktor Güzin Aral 1990-03-01
Movie
Tek Başına Bir Kadın
1988-04-01
Movie
Japon İşi
Başak/Japon Robot 1987-11-29
Movie
Postacı
Sevtap 1984-01-01
Movie
Nefret
Fatma 1984-09-03
Movie
Kaçak
1982-04-01
Movie
Gülsüm Ana
1982-04-01
Movie
Kanlı Nigar
Kanlı Nigar 1981-12-01
Movie
Gelincik
Fato 1978-11-01
Movie
Yaşam Kavgası
1978-04-02
Movie
The Angel of Vengeance - The Female Hamlet
Hamlet 1977-01-01
Movie
Meryem Ve Oğulları
1977-03-01
Movie
Ana Ocağı
Fatma 1977-02-01
Movie
Agri dagi efsanesi
1975-04-01
Movie
Ana Kurban Can Kurban
1975-03-10
Movie
Kuma
Unknown 1974-04-01
Movie
Talihsiz Yavrum
1974-04-01
Movie
Önce Vatan
Zeynep 1974-01-01
Movie
Dagdan inme
1973-01-02
Movie
Toprak Ana
1973-04-01
Movie
Rabia
1973-04-01
Movie
Ezo Gelin
Ezo 1973-06-01
Movie
Hazreti Ömer'in Adaleti
Gülsüm 1973-11-01
Movie
Evlat
Ayşe Gül 1972-12-01
Movie
Leyla ile Mecnun
1972-04-07
Movie
Namus
1972-04-01
Movie
Vahşi Bir Kız Sevdim
1972-04-01
Movie
Murat ile Nazlı
1972-02-29
Movie
Solan Bir Yaprak Gibi
Şermin 1971-01-01
Movie
Satın Alınan Koca
1971-01-01
Movie
The Sorrow
1971-01-02
Movie
Iki Ruhlu Kadın
1971-04-01
Movie
Yarın Son Gündür
1971-04-01
Movie
Duyduk Duymadık Demeyin
Sevtap 1970-12-07
Movie
Sevenler Ölmez
Unknown 1970-04-03
Movie
Şoför Nebahat
1970-01-01
Movie
Meçhul Kadın
Nermin 1970-01-01
Movie
Vatan ve Namık Kemal
1969-04-01
Movie
Menekşe Gözler
Serap, Mehtap 1969-01-01
Movie
Bos Besik
Fatma 1969-01-01
Movie
Ana Hakkı Ödenmez
1968-01-01
Movie
Ezo Gelin
Ezo 1968-01-01
Movie
Köroğlu
Hüsnübala 1968-01-01
Movie
Vuruldum Bir Kıza
Fadime 1968-01-17
Movie
Nilgün
1968-09-11
Movie
Kız Kolunda Damga Var
Demir Çiçek 1967-11-03
Movie
Zilli Nazife
Nazife 1967-09-13
Movie
Yaprak Dökümü
Leyla 1967-06-01
Movie
Sürtüğün Kızı
1967-04-02
Movie
Kiralık Kadın
1967-04-01
Movie
Son Gece
Maria Mihailescu 1967-01-15
Movie
Avare Kız
Fatma 1966-02-11
Movie
Karakolda Ayna Var
Demirçiçek / Ferhunde / Mualla 1966-11-04
Movie
Kolsuz Kahraman
1966-04-01
Movie
Şeker Hafiye
Fatma 1965-12-09
Movie
Keşanlı Ali Destanı
Zilha 1965-03-29
Movie
Üç Kardeşe Bir Gelin
Fatoş 1965-01-08
Movie
Star Hill
1965-01-01
Movie
Öpüşmek Yasak
Oya 1964-12-09
Movie
Varan Biiir
Perihan 1964-02-01
Movie
Kırk Küçük Anne
1964-04-01
Movie
Kanun Karşısında
Semra 1964-10-03
Movie
Hizmetçi Dediğin Böyle Olur
Zeynep 1964-10-19
Movie
Tophaneli Osman
Fatma 1964-12-09
Movie
Öp Annenin Elini
Aynur Akay 1964-12-24
Movie
Muhteşem Serseri
Zuhal 1964-12-24
Movie
Kimse Fatma Gibi Öpemez
Fatma 1964-12-24
Movie
Beş Şeker Kız
Şükran 1964-12-30
Movie
Halk Çocuğu
Suna / Fatoş 1964-12-10
Movie
Hop Dedik
Leyla 1963-02-11
Movie
Bulunmaz Uşak
1963-01-01
Movie
Kiralık Koca
Gül 1963-01-14
Movie
Bir Hizmetçi Kızın Hatıra Defteri
Zeynep 1963-01-24
Movie
Badem Şekeri
Nilüfer Tütüneken 1963-10-12
Movie
Bazıları Dayak Sever
Fatoş 1963-10-20
Movie
Barut Fıçısı
Fatma 1963-11-04
Movie
Yavaş Gel Güzelim
Fatoş 1963-12-10
Movie
Yaralı Aslan
Leyla 1963-12-23
Movie
Sokak Kızı
Fıstık 1962-12-24
Movie
Belalı Torun
Kamuran 1962-12-06
Movie
Erkeklik Öldü mü Atıf Bey ?
Fatma 1962-04-23
Movie
Fatoş'un Bebekleri
Fatoş 1962-02-07
Movie
Mahalleye Gelen Gelin
Belgin 1961-12-25
Movie
Avare Mustafa
Aynur 1961-12-06
Movie
Seviştiğimiz Günler
Lale 1961-01-01
Movie
Ölüm Peşimizde
Zehra 1960-12-30
Movie
Cici Katibem
Ruhsar 1960-02-11
Movie
Civanmert
Nuran 1960-01-03