Image of Vahi Öz

Vahi Öz

Sorry, couldn't find any biography for Vahi Öz. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Movie/TV Credits:
49
First Appeared:
In the movie İstanbul Geceleri 1950-09-03
Latest Project:
Movie Kanlı Nigar 1968-10-21
Known For
Poster of Tehlikeli Oyun
Poster of Firecrest
Poster of Şaşkın Baba
Poster of Kadının Fendi

Vahi Öz Movies Filmography

Movie
Kanlı Nigar
Agah Efendi 1968-10-21
Movie
Katip (Üsküdar'a Giderken)
1968-10-21
Movie
Bekar Odası
Süleyman 1968-02-26
Movie
Vuruldum Bir Kıza
Abdi Horozoğlu 1968-01-17
Movie
Paydos
Hacı Hüsamettin 1968-01-11
Movie
Bir Damat Aranıyor
1968-01-11
Movie
İstanbul'da Cümbüş Var
Horoz Nuri 1968-10-21
Movie
Yıkılan Gurur
Horoz Nuri 1967-01-11
Movie
Çifte Tabancalı Damat
1967-01-11
Movie
Ringo Kâzım
şevkati 1967-01-01
Movie
Tehlikeli Oyun
Ekrem 1966-12-09
Movie
Firecrest
1966-01-01
Movie
Sevgili Öğretmenim
Selamet 1965-10-18
Movie
Nazar Değmez İnşallah
Horoz Nuri 1965-01-08
Movie
Soytarı
Nuri 1965-02-12
Movie
Helal Adanalı Celal
Patron Şaban 1965-10-09
Movie
Taşralı Amca
Şevkati 1965-12-09
Movie
Kart Horoz
Kaptan Kamil 1965-10-21
Movie
Komşunun Tavuğu
1965-10-21
Movie
Şepkemin Altındayım
Muhlis 1965-10-22
Movie
Şaka ile Karışık
1965-12-09
Movie
Hızır Dede
1964-03-24
Movie
Anadolu Çocuğu
1964-01-01
Movie
Fıstık Gibi Maşallah
Unknown 1964-01-06
Movie
Kader Kapıyı Çaldı
1964-01-08
Movie
Turist Ömer
1964-01-19
Movie
Öp Annenin Elini
1964-12-24
Movie
Anasının Kuzusu
1964-12-04
Movie
Muhteşem Serseri
1964-12-24
Movie
Kimse Fatma Gibi Öpemez
1964-12-24
Movie
Beş Şeker Kız
1964-12-30
Movie
Öpüşmek Yasak
Kemal 1964-12-09
Movie
Bazıları Dayak Sever
1963-10-20
Movie
Bulunmaz Uşak
1963-01-01
Movie
The Immortal One
1963-03-27
Movie
Badem Şekeri
Çukurovalı Horoz Ali Paşa 1963-10-12
Movie
Barut Fıçısı
Rüknettin 1963-11-04
Movie
Şaşkın Baba
Nafiz 1963-12-09
Movie
Şıpsevdi
1963-12-09
Movie
İlk Göz Ağrısı
1963-12-10
Movie
Yaralı Aslan
Hurşit 1963-12-23
Movie
Küçük Hanım Avrupa'da
1962-12-10
Movie
Ne Şeker Şey
Hacı Mansur 1962-11-02
Movie
Gönül Avcısı
1962-10-21
Movie
Boşver Doktor
Yaşar Bey 1962-10-20
Movie
Dağlar Bulutlu Efem
1962-01-25
Movie
Kadının Fendi
1955-11-01
Movie
Süt Kuzuları
1952-02-28
Movie
İstanbul Geceleri
Şaban Pamukoğlu 1950-09-03