Image of Efgan Efekan

Efgan Efekan

Sorry, couldn't find any biography for Efgan Efekan. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Movie/TV Credits:
15
First Appeared:
In the movie Ölmeyen Aşk 1959-01-02
Latest Project:
Movie Şöhret Tutkusu 1989-05-09
Known For
Poster of Şöhret Tutkusu
Poster of Geri Dön
Poster of The Bread Seller Woman
Poster of Yangın Var

Efgan Efekan Movies Filmography

Movie
Şöhret Tutkusu
1989-05-09
Movie
Geri Dön
1987-09-04
Movie
Şaka ile Karışık
Kemal 1965-12-09
Movie
The Bread Seller Woman
1965-04-12
Movie
Beş Şeker Kız
1964-12-30
Movie
Kimse Fatma Gibi Öpemez
1964-12-24
Movie
Adanalı Tayfur Kardeşler
1964-03-01
Movie
İki Kocalı Kadın
Bülent 1963-12-07
Movie
Badem Şekeri
Melek Sima Efgan Paşa 1963-10-12
Movie
Aşk Yarışı
Nihat 1962-12-05
Movie
Ne Şeker Şey
Hacı Mansur'un Yeğeni 1962-11-02
Movie
Mahalle Arkadaşları
Selim Kaptan 1961-02-11
Movie
Forbidden Love
1961-01-01
Movie
Yangın Var
Müjgan 1960-12-24
Movie
Ölmeyen Aşk
Bülent 1959-01-02