Image of Türkan Şoray

Türkan Şoray

Türkan Şoray is a Turkish actress, writer and film director. She is known as "Sultan" of the Cinema of Turkey.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jun 28, 1945 In Istanbul, Turkey
Movie/TV Credits:
98
First Appeared:
In the movie Melekler sahidimdir 1961-01-01
Latest Project:
Movie Aşk Beklemez 2016-05-08
Known For
Poster of Aşk Beklemez
Poster of Gönderilmemiş Mektuplar
Poster of Rumuz Goncagül
Poster of Ayşecik Canımın İçi

Türkan Şoray Movies Filmography

Movie
Aşk Beklemez
2016-05-08
Movie
Hicran Sokağı
2007-12-14
Movie
Suna
2007-11-23
Movie
Gönderilmemiş Mektuplar
2003-03-28
Series
Sweet Life
Sevinç Yıldırım 2001-11-01
Series
Second Spring
Hanim 1998-10-29
Movie
Nihavend Mucize
1997-01-02
Movie
Şahmaran
Şahmaran 1994-02-14
Movie
Berdel
Hanim 1990-01-01
Movie
The Island
Eser 1988-04-18
Movie
Gramofon Avrat
Cemile 1987-01-01
Movie
My Dreams, My Love and You
1987-01-02
Movie
Rumuz Goncagül
1987-05-15
Movie
Yılanı Öldürseler
Esme 1982-03-01
Movie
Mine
Mine 1982-01-01
Movie
Resentful Flower
Zeynep 1979-10-25
Movie
Hazal
Hazal 1979-09-12
Movie
Sultan
Sultan 1978-12-01
Movie
The Girl with the Red Scarf
Asya 1978-01-01
Movie
Cevriyem
Cevriye 1978-01-01
Movie
Baraj
Aysel 1977-01-01
Movie
The Earthquake
1976-01-02
Movie
Devlerin Aşkı
Türkan 1976-01-01
Movie
Açlık
Meryem 1975-01-01
Movie
Acele Koca Aranıyor
1975-01-01
Movie
Şenlik Var
1974-05-08
Movie
Azap
Elif 1973-12-31
Movie
Mahpus
Unknown 1973-05-05
Movie
Gazi Kadın
1973-05-02
Movie
Namus Borcu
Gurbet 1973-03-01
Movie
Dert Bende
1973-03-01
Movie
Sultan Gelin
1973-01-01
Movie
Güllü Geliyor Güllü
Güllü (as Türkân Soray) 1973-01-01
Movie
The Return
1972-01-01
Movie
Zulüm
Ayla 1972-01-01
Movie
Çile
Elif 1972-04-01
Movie
Sisli Hatıralar
1972-05-12
Movie
Ateş Parçası
1971-10-05
Movie
Sevmek ve Ölmek Zamanı
1971-07-12
Movie
Gülüm, Dalım, Çiçeğim
1971-05-12
Movie
Mavi Eşarp
1971-05-01
Movie
Güllü
1971-01-01
Movie
Asrın Kadını: Melek mi Şeytan mı?
Nesrin 1971-01-01
Movie
Gelin Çiçeği
Zehra 1971-01-01
Movie
My Sweet Angel
Leyla 1970-01-01
Movie
Bülbül Yuvası
Nerime 1970-01-01
Movie
Herkesin sevgilisi
Zeynep 1970-01-01
Movie
Kara Gözlüm
Azize 1970-01-01
Movie
Hayatim sana feda
1970-01-02
Movie
Arım Balım Peteğim
Zeynep 1970-03-01
Movie
Buğulu Gözler
1970-05-12
Movie
The Converging Paths
Feyza 1970-01-02
Movie
Sonbahar Rüzgarları
1969-11-17
Movie
Seninle Ölmek İstiyorum
Selma 1969-08-01
Movie
Fosforlu Cevriyem
1969-05-17
Movie
Sana Dönmeyeceğim
1969-05-10
Movie
Günah Bende mi?
Müvin 1969-03-01
Movie
Ask mabudesi
1969-01-02
Movie
Bana Derler Fosforlu
Fosforlu 1969-01-01
Movie
Buruk Acı
Ülker Demirel 1969-01-01
Movie
Ateşli Çingene
1969-01-01
Movie
The Jail Bride
Çengi Naciye 1968-01-02
Movie
Kadın Severse
Leyla 1968-01-01
Movie
Dünyanın En Güzel Kadını
1968-05-16
Movie
My Prostitute Love
Sabiha 1968-02-10
Movie
Abbase Sultan
Abbase 1968-05-08
Movie
Tapılacak Kadın
1967-07-21
Movie
Mother
Döndü 1967-01-02
Movie
Bir Dağ Masalı
Lale 1967-01-01
Movie
Eli Maşalı
Nermin 1966-01-02
Movie
Akşam Güneşi
Jülide 1966-01-01
Movie
Firecrest
Feride 1966-01-01
Movie
Elveda Sevgilim
Türkan Kadiroğlu 1965-01-03
Movie
Garip Bir izdivaç
Zeynep Gökalp 1965-04-01
Movie
Veda Busesi
1965-01-03
Movie
Vahşi Gelin
Ayşegül 1965-11-17
Movie
The Bread Seller Woman
1965-04-12
Movie
I Don't Deserve You
Türkan 1965-11-04
Movie
Siyah Gözler
Türkan 1965-12-09
Movie
Komşunun Tavuğu
Türkan 1965-10-21
Movie
Anasının Kuzusu
1964-12-04
Movie
Adanalı Tayfur Kardeşler
Türkan 1964-03-01
Movie
Kader Kapıyı Çaldı
Leyla 1964-01-08
Movie
Fıstık Gibi Maşallah
Gülten 1964-01-06
Movie
Gençlik Rüzgarı
Fatma Nur (Fato) 1964-01-01
Movie
Badem Şekeri
Güner Pirinçeken 1963-10-12
Movie
Ayşecik Canımın İçi
1963-04-09
Movie
Çapkın Kız
Suna 1963-05-01
Movie
İki Kocalı Kadın
Sibel 1963-12-07
Movie
Beni Osman Öldürdü
Türkan 1963-11-03
Movie
Çalınan Aşk
Aysel / Günsel 1963-12-07
Movie
Sayın Bayan
Türkan 1963-12-09
Movie
Aşk Yarışı
Zeynep 1962-12-05
Movie
Zorlu Damat
Gönül 1962-11-11
Movie
Ne Şeker Şey
Zeynel Abidin'in Büyük Kızı 1962-11-02
Movie
Bitter Life
Nermin 1962-01-01
Movie
Sevimli Haydut
Emine 1961-12-24
Movie
Melekler sahidimdir
1961-01-01