Image of Cüneyt Arkın

Cüneyt Arkın

Sorry, couldn't find any biography for Cüneyt Arkın. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Sep 7, 1937 In Eskişehir, Turkey
Movie/TV Credits:
150
First Appeared:
In the movie Hepimiz Kardeşiz 1964-04-01
Latest Project:
Movie Remake, Remix, Rip-Off: About Copy Culture & Turkish Pop Cinema 2014-08-13
Known For
Poster of Vazife Uğruna
Poster of Paramparça
Poster of Mağlup Edilemeyenler
Filmography
Movie Remake, Remix, Rip-Off: About Copy Culture & Turkish Pop Cinema Himself 2014-08-13
Movie Antidote Kara Cemal 2014-05-08
Movie Gulyabani Şahin Bey 2014-02-28
Movie Hicran Sokağı 2007-12-14
Movie Çılgın Dersane Dersane Sahibi Hadi 2007-03-15
Movie Turks in Space Dünyayi Kurtaran Adam 2006-12-14
Movie Tanık 1992-04-02
Movie Oğulcan 1990-04-01
Movie Bombacı 1988-04-07
Movie Küçük Dostum 1988-04-01
Movie The Manhunters Cüneyt 1987-01-01
Movie Son Kahramanlar 1987-04-01
Movie Damga 1987-04-02
Movie Dökülen Yapraklar Rıza 1987-01-01
Movie Gırgır Hafiye 1986-04-16
Movie Sert Adam 1986-04-01
Movie Kavga Unknown 1986-03-01
Movie Babasının Oğlu Cüneyt 1986-01-01
Movie Melek yüzlü cani Unknown 1986-01-01
Movie Vazife Uğruna Başkomiser Tahsin Kaya 1986-01-01
Movie Ring Of Fear 1985-01-01
Movie Paramparça Cemil Koçer 1985-01-01
Movie Biz Bir Aileyiz 1985-04-01
Movie Paranın Esiri 1985-04-01
Movie Kaplanlar 1985-04-01
Movie Bin defa ölürüm Kemal 1985-04-01
Movie Yaşadıkça 1984-04-13
Movie Deli Fişek 1984-04-01
Movie Death Warrior 1984-01-01
Movie Dev kani 1984-01-01
Movie Kartal Bey 1984-01-01
Movie Alev Alev Şahin Koral 1984-01-01
Movie Dead Man Down 1983-06-10
Movie Turkish First Blood Rıza 1983-04-26
Movie Erkekçe 1983-04-07
Movie İdamlık 1983-04-01
Movie The Desert 1983-03-20
Movie Last Step to Death Kaan 1983-01-01
Movie The Biggest Punch 1983-01-01
Movie Kelepçe Jimmy 1982-01-01
Movie The Man Who Saves The World Murat 1982-11-04
Movie Dört Yanım Cehennem Murat 1982-01-01
Movie Gırgır Ali Unknown 1982-04-01
Movie Kader Arkadaşı 1981-04-01
Movie Unutulmayanlar 1981-04-01
Movie Öğretmen Kemal 1981-01-12
Movie Su Murat 1981-01-01
Movie Kartal Murat 1980-07-07
Movie Rahmet Ve Gazap 1980-04-01
Movie Destan 1980-04-01
Movie Resentful Flower Müfettiş Ahmet 1979-10-25
Movie Kanun gücü 1979-04-01
Movie 3 Supermen Against Godfather 1979-01-01
Movie Vatandaş Rıza Rıza 1979-01-01
Movie Canikom Fikret/İzzet 1979-01-01
Movie Maden Ilyas 1978-03-03
Movie Mr Sword Kiliç Bey 1978-01-01
Movie Vahşi Gelin Murat Yaqız 1978-02-05
Movie Kaplanlar Ağlamaz 1978-11-01
Movie Kara Murat: Devler Savaşıyor Kara Murat 1978-11-01
Movie Gelincik Alişan 1978-11-01
Movie Baskın 1977-10-01
Movie The Three Superboys in the Snow Fintotonto 1977-06-09
Movie Akrep Yuvası Komiser Kemal 1977-04-01
Movie Station 1977-01-02
Movie Hakanlar Çarpışıyor 1977-01-01
Movie Yıkılmayan Adam Çakır 1977-01-01
Movie When the Sun Rises Yavuz 1977-01-01
Movie Korkusuz Cengâver 1976-01-01
Movie Yarınsız Adam Murat Demir 1976-01-01
Movie Üç Kağıtçılar Horoz Ali 1976-01-01
Movie Mağlup Edilemeyenler Murat Sözeri 1976-06-01
Movie Karamurat Kara Murat 1976-02-22
Movie Deli Şahin 1976-04-01
Movie Tek Başına 1976-04-02
Movie Manhunter 1975-01-01
Movie Babacan 1975-01-01
Movie Lionman Lion Man 1975-01-01
Movie Kara Murat: Kara Şövalyeye Karşı Kara Murat / Mehmet 1975-12-31
Movie Deli Yusuf Ali 1975-01-01
Movie Şafakta Buluşalım Halil 1975-03-01
Movie Bırakın Yaşayalım 1975-02-01
Movie Battal Gazi'nin Oğlu Battal Gazi 1974-10-01
Movie Belalılar 1974-10-01
Movie Kara Murat: Ölüm Emri Kara Murat 1974-10-01
Movie Kuşçu 1974-03-01
Movie Ninja Killer Unknown 1974-01-30
Movie Kin 1974-01-01
Movie Önce Vatan Komutan Yavuz 1974-01-01
Movie Acı Hayat 1973-03-01
Movie Yanaşma 1973-01-01
Movie Battal Gazi'nin İntikamı Battal Gazi 1973-02-01
Movie Vurgun Kazanova Mehmet 1973-01-01
Movie Gönülden Yaralılar 1973-04-01
Movie Karamurat: The Sultan's Warrior Kara Murat 1973-11-01
Movie Bes Atesli Kadin Murat 1973-11-08
Movie The Little Cowboy Keskin 1973-11-11
Movie Savulun Battal Gazi Geliyor Battal Gazi/Seyyit Battal 1973-11-01
Movie Oyun Bitti Doğan Alp 1972-02-01
Movie Hayatımın En Güzel Yılları Murat Par 1972-01-01
Movie Malkoçoğlu Ölüm Fedaileri 1972-01-01
Movie Alın Yazısı Unknown 1972-01-01
Movie Murat Ile Nazlı 1972-02-29
Movie Mahkum 1972-04-01
Movie Çöl Kartalı 1972-10-01
Movie Kara Murat: Fatih'ın Fedaisi Kara Murat 1972-11-01
Movie Battal Gazi Destanı Battal Gazi / Hüseyin Gazi 1971-12-01
Movie Fakir Aşıkların Romanı 1971-10-01
Movie Severek Ayrılalım 1971-04-01
Movie Arım Balım Peteğim Harun 1971-03-01
Movie Adini anmayacagim 1971-01-02
Movie Satın Alınan Koca 1971-01-01
Movie Iki esir 1971-01-01
Movie Adsiz cengaver Adsiz 1970-01-01
Movie Hayatim sana feda 1970-01-02
Movie Osmanlı Kartalı İslam / Fedoral XY3 / İvan 1969-04-01
Movie Alageyik Halil 1969-04-01
Movie Vatan ve Namık Kemal 1969-04-01
Movie Ask mabudesi 1969-01-02
Movie Malkoçoğlu Cem Sultan 1969-01-02
Movie Malkoçoğlu Akıncılar Geliyor 1969-01-01
Movie Büyük Yemin Ali 1969-01-01
Movie Gang of Women Murad 1969-07-03
Movie Acı İntikam 1968-07-05
Movie Ateşli Delikanlı 1968-04-01
Movie Gök Bayrak Unknown 1968-04-01
Movie Yüzbaşının Kızı 1968-04-01
Movie Köroğlu Rusen Ali 'Köroglu' 1968-01-01
Movie Cici Gelin Orhan 1967-01-01
Movie I Can't Forgive You 1967-01-01
Movie Alpaslan'ın Fedaisi Alpago 1967-04-01
Movie Bir Şoförün Gizli Defteri Ali 1967-12-16
Movie Kırbaç Altında 1967-04-02
Movie Cibali Karakolu Orhan 1966-12-07
Movie Dişi Düşman Unknown 1966-04-01
Movie Kolsuz Kahraman 1966-04-01
Movie Malkoçoğlu 1966-01-19
Movie Yakut Gözlü Kedi Murat Davman 1966-01-01
Movie Fakir Bir Kız Sevdim 1966-01-01
Movie Four Women in A Harem Dr. Cemal 1965-01-01
Movie Canım Sana Feda Ahmet 1965-01-01
Movie Kırık Hayatlar Ömer 1965-01-01
Movie Horasan'ın Üç Atlısı 1965-04-01
Movie Devlerin Kavgası 1965-02-01
Movie Serseri Aşık Erol 1965-02-07
Movie Sevgim Ve Gururum Cihat 1965-10-17
Movie Şoför Nebahat ve Kızı 1964-12-17
Movie Aşk ve Kin 1964-07-31
Movie Ablası Güzel 1964-04-01
Movie Hepimiz Kardeşiz 1964-04-01