Image of Cevat Kurtuluş

Cevat Kurtuluş

Sorry, couldn't find any biography for Cevat Kurtuluş. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jun 20, 1922 In Ankara, Türkiye
Movie/TV Credits:
32
First Appeared:
In the movie İki Kocalı Kadın 1963-12-07
Latest Project:
Movie The Serpent's Tale 1995-08-25
Known For
Poster of The Serpent's Tale
Poster of Yedi Evlat İki Damat
Poster of Kınalı Yapıncak
Poster of Tophaneli Osman

Cevat Kurtuluş Movies Filmography

Movie
The Serpent's Tale
1995-08-25
Movie
Hodja from Pjort
1985-10-04
Movie
Görgüsüzler
Hasan 1982-01-01
Movie
Aslan Bacanak
1977-04-01
Movie
The Three Superboys in the Snow
Besir'in Adami 1977-02-01
Movie
Minik Cadı
Kiralik Katil 1975-05-09
Movie
Salak Bacılar
1975-04-01
Movie
Gülşah
Uşak 1975-01-01
Movie
Five Chickens, One Cock
1974-05-01
Movie
Çam Sakızı
1974-01-01
Movie
Yedi Evlat İki Damat
Emrullah 1973-10-01
Movie
Sezercik Aslan Parçası
Evin Uşağı 1972-11-01
Movie
Oyun Bitti
Kemancı 1972-02-01
Movie
Üç Sevgili
1972-01-01
Movie
Kezban Paris'te
Uşak Cevat 1971-01-01
Movie
Fatoş Sokakların Meleği
1971-09-13
Movie
Yumurcağın Tatlı Rüyaları
1971-11-01
Movie
Arım Balım Peteğim
1970-03-01
Movie
Fıstık Gibi
1970-01-24
Movie
Fatoş Talihsiz Yavru
1970-01-14
Movie
Turist Ömer Yamyamlar Arasında
Defineci 1970-01-01
Movie
Bana Derler Fosforlu
1969-01-01
Movie
Kınalı Yapıncak
Nikah Memuru 1969-01-01
Movie
The Jail Bride
1968-01-02
Movie
Avare Kız
1966-02-11
Movie
Eli Maşalı
1966-01-02
Movie
Şepkemin Altındayım
Teknik Direktör 1965-10-22
Movie
Ava Giden Avlanır
Cambaz Basri 1965-01-11
Movie
Tophaneli Osman
1964-12-09
Movie
Fıstık Gibi Maşallah
Unknown 1964-01-06
Movie
Şıpsevdi
1963-12-09
Movie
İki Kocalı Kadın
1963-12-07